Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Επιστήμονες: Τρώτε πατάτες, αλλά... όχι αυτές τις πατάτες. Πότε αυξάνεται ο κίνδυνος για την υγεία σας

Πολλοί γνωρίζουν ότι οι τηγανητές πατάτες μπορούν να βλάψουν την υγεία, αλλά λίγοι ξέρουν ότι η θρεπτική αξία της είναι σημαντική για τον οργανισμό. Η πατάτα αποτελείται από 78-80% νερό, 18-20% άμυλο, 1,5-2% πρωτεΐνες και 1% βιταμίνες και ιχνοστοιχεία... 

Διαβάστε περισσότερα:https://edwzeis.gr/patates-ygeia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ

Δέλτα Έβρου

Βουλιαγμένη Αττικής

Κάστρο Μονεμβασιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - παραλία Παναγίτσα