Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Δεν είναι καλλιτεχνική έμπνευση. Αφήνουν μπουφάν στα δένδρα για να μην μείνει κανείς μόνος στο κρύο



Τα δέντρα της Έδεσσας ετοιμάζονται να "ντυθούν" με μπουφάν, πανωφόρια και ζακέτες για μικρούς και μεγάλους. Δεν θα είναι άλλη μία έμπνευση καλλιτέχνη,
αλλά μία αξιέπαινη δράση, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης "Κανείς μόνος στο κρύο!" που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών "Heart in the city" σε συνεργασία με τον δήμο Έδεσσας.
Στόχος της όλης προσπάθειας είναι να ντυθούν και να ζεσταθούν άνθρωποι που έχουν πραγματικά ανάγκη και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αδυνατούν να αγοράσουν ένα μπουφάν ή μια ζακέτα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, προκειμένου να περάσουν τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες.
Καθημερινά προσέρχονται άνθρωποι με σακούλες με είδη ένδυσης στα γραφεία του Συλλόγου, που είτε δεν τους έκαναν πια τα πανωφόρια, είτε έχουν αγοράσει καινούργια.


Η τοποθέτηση των μπουφάν στα δέντρα είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στο πάρκο στο Κιουπρί.
Στην περσινή δράση είχαν συγκεντρωθεί περίπου 70 μπουφάν, ζακέτες και πανωφόρια, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, ενώ φέτος η ανταπόκριση του κόσμου είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Τα μπουφάν και οι ζακέτες θα μείνουν κρεμασμένα στα δέντρα για ένα τριήμερο έως και την Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Πληροφορίες ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ

Δέλτα Έβρου

Βουλιαγμένη Αττικής

Κάστρο Μονεμβασιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - παραλία Παναγίτσα