Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Το Hollywood έρχεται Ελλάδα... Σε ποια πόλη εταιρεία-κολοσσός θα κατασκευάσει studios για παραγωγές



Η είδηση προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια. Στην, διαρκώς ραγδαία αναπτυσσόμενη κινηματογραφική βιομηχανία, η χώρα μας μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης
κορυφαίων κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών παραγωγών διεθνούς εμβέλειας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοίνωσε ότι "το Hollywood ήρθε στη Θεσσαλονίκη" κάνοντας γνωστό ότι η ΜillenniumFilms ξεκινά σε λίγους μήνες την κατασκευή studios στη Θέρμη και τα γυρίσματα δύο ταινιών και τηλεοπτικής σειράς.
Σημειώνεται ότι η Κεντρική Μακεδονία είναι η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα, που δημιούργησε και λειτουργεί ένα πλήρως οργανωμένο Film Office, μια σύγχρονη δομή δικτύωσης και συνεργασίας με τις εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιθυμούν να επενδύσουν σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές στην Κεντρική Μακεδονία.

Πρόσφατα ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το Λος Άντζελες και το Hollywood, συνομίλησε με κορυφαία στελέχη εταιρειών – κολοσσών, όπως η Netflix, η HBO, η Walt Disney Studios, η Paramount Pictures, η Universal Pictures, και η Warner Bros τα οποία έδειξαν έντονο ενδιαφέρον.
Ειδικά, στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Millennium Films, Jeffrey Greenstein συμφωνήθηκε η δημιουργία στούντιο της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ

Δέλτα Έβρου

Βουλιαγμένη Αττικής

Κάστρο Μονεμβασιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - παραλία Παναγίτσα