Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας. Εικόνες και βίντεο



Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες του και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.Φέτος, ο Μύλος των Ξωτικών, στα Τρίκαλα, ετοίμασε το εντυπωσιακότερο FunPark που είχε ποτέ! Το πιο απίθανο FunPark της Ελλάδας βρίσκεται εκεί, με Παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.  
Το λευκό παλάτι των Ξωτικών θα μαγνητίσει και πάλι τα βλέμματα όλων. Χορός στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και έντονες και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. 
Ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, το Παγοδρόμιο του «Μύλου των Ξωτικών» σας περιμένει για ατελείωτη διασκέδαση.

Στο πιο όμορφο σημείο του πάρκου, δίπλα από τον σταθμό του Πολικού express θα συναντήσετε την μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα. 
Για 38 ολόκληρες ημέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του παρουσιάζουν τα γλυκά μυστικά τους. Τα πιο εντυπωσιακά γλυκίσματα κατασκευάζονται στο Εργαστήρι Σοκολάτας από την λάβα σοκολάτας που ρέει άφθονη, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. 
Τα Ξωτικά πλάθουν την ζεστή και πολύχρωμη καραμέλα δημιουργώντας μοναδικά σχέδια! Τα Καλικατζαράκια , χρησιμοποιώντας απίθανα υλικά (κακάο, ξηρούς καρπούς, φρούτα, βότανα κ.ά.) κατασκευάζουν και πωλούν τεράστιες πλάκες σοκολάτας!

Το μαγικό μανιτάρι που έφερε την Αλίκη από τη χώρα των Θαυμάτων στο Μύλο των Ξωτικών και ιδιαίτερα στην πολύ όμορφη γωνιά του, που είναι το Μουσείο των Μανιταριών, της επιφύλαξε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.
Φοβερά μανιταροδωράκια, απίθανες μανιταρολιχουδιές μανιταρογλυκίσματα και μανιταροσοκολάτες, μανιταροστολίδια και μανιταροστυλό, μανιταρομπρελόκ και μυρωδάτα μανιταροκεράκια.
Αλλά και πάρα πολλά ζωάκια! Ένας τεράστιος στρατός από πολύχρωμα ζώα που η Αλίκη δεν ήξερε ποιο να πρωτοδιαλέξει.
Και πεταλούδες! Πολλές πεταλούδες με ανοιγμένα φτερά που ξελογιάζουν μικρούς και μεγάλους με τα μοναδικά τους χρώματα και τη θεσπέσια ομορφιά τους.

Ακόμη περισσότερα, όμως, μπορείτε να θαυμάσετε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών στη Καλαμπάκα, όπου σας περιμένουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο και πολλές εκπλήξεις!
Φανταστείτε το πιο Απίθανο Βαγόνι Τρένου, που κρύβει μέσα του αναρίθμητες γλυκές εκπλήξεις! Είναι το Candy Express του Μύλου των Ξωτικών και είναι γεμάτο ζαχαρωτά και γλυκές απολαύσεις!


Δείτε το βίντεο από την τελετή έναρξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ

Δέλτα Έβρου

Βουλιαγμένη Αττικής

Κάστρο Μονεμβασιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - παραλία Παναγίτσα