Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Παγκόσμια αναγνώριση. Αυτή η ταινία της Finos Film αναδείχθηκε στα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ



Η Finos Film στο World of Film International Festival! Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γλασκώβης, επέλεξε να προβάλλει την μουσική κωμωδία
του 1963 «Μερικοί Το Προτιμούν Κρύο» της Φίνος Φιλμ. Η ταινία ήρθε πρώτη σε εισπράξεις, ανάμεσα σε 82 ελληνικές ταινίες της χρονιάς εκείνης.
Η προβολή αποτελεί μέρος της εθνικής καμπάνιας «BFI Musicals», που πραγματοποιείται σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελείται από προβολές των πιο επιτυχημένων κινηματογραφικών μιούζικαλ παγκοσμίως, όπως “Singin in the Rain” (1952), “Funny Girl” (1968), “Cabaret” (1972”, “Yentl” (1983), “Dreamgirls” (2006), “La La Land” (2016) και άλλες.
Η προβολή της ταινίας «Some Like It Cold» θα γίνει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00 στο Film City Glasgow της Γλασκώβης! 
Η ταινία «Μερικοί Το Προτιμούν Κρύο» είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννης Βογιατζής, Χλόη Λιάσκου, Τζόλυ Γαρμπή, Κώστας Δούκας. Η μουσική είναι του Μίμη Πλέσσα, η χορογραφία του Μανώλη Καστρινού και τραγουδούν, Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος σε σόλο μπουζούκι ο Μανώλης Χιώτης. Πηγή, Finos Film.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ

Δέλτα Έβρου

Βουλιαγμένη Αττικής

Κάστρο Μονεμβασιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - παραλία Παναγίτσα